top of page

Daca simti chemarea, urmeaz-o!


Spiritele minunatelor plante sacre San Pedro si Ayahuasca sunt adevarati invatatori ancestrali care predau lectii profunde despre sanatate, iubire si unitate.

Nu este o noutate faptul ca natura ne ajuta atat sa evoluam cat si sa ne vindecam sufletul si corpul. Intelepciunea ei este atat de complexa si de vasta incat trebuie sa accesam unelte superioare intelectului ca sa intelegem interconexiunea din acest cosmos.

Nu degeaba, Ayahuasca este numita de catre shamani „Madre“. Ea se comporta cu adevarat ca o mama. Te ia de mana ca sa te invete cum sa iti corectezi atitudinea, iti arata unde gresesti, iti ilustreaza la propriu, in imagini vii, iluziile in care traiesti si te ajuta sa constientizezi convingerile eronate prin filtrul carora actionezi. Aceasta planta medicinala iti vindeca sufletul intr-un mod atat de profund incat devii capabil sa simti interconexiunea cu intreg Universul, iubirea galactica fata de tot ce exista si libertatea totala. Este in acelasi timp grijulie si tandra, iti exemplifica lectiile de care ai nevoie si iti acorda rabdare si intelegere pana le inveti.

Ceremonia de Ayahuasca este o experienta greu de pus in cuvinte, asa cum nu exista doua fiinte identice, la fel este si modul in care se produce aceasta „intalnire“: unica, personala, bazata pe respect si pe iubire pura.

San Pedro, o alta planta sacra utilizata de shamanii peruani pentru vindecarea emotionala si fizica, este arhetipul intelepciunii masculine.

Acest cactus ofera o cunoastere asezata si bine structurata care te ancoreaza adanc in propria fiinta. Iti da acces la o cunoastere straveche care iti permite sa te conectezi cu propriile radacini. Inveti ce inseamna cu adevarat stabilitatea si siguranta si incepi sa vezi cu alti ochi mediul inconjurator. Observi si intelegi principiile dupa care se manifesta natura: atat natura fiintei tale cat si natura care ne inconjoara. Intelegand aceste mecanisme, obtii iubire si respect de sine, incredere si usurinta in tot ce ce faci. Viata ta devine autentica si reala, necomplicata si profunda astfel incat rezultatul este nepretuita implinire.

Se spune ca o singura ceremonie cu Ayahusca si San Pedro fac cat ani buni de psihoterapie. Constiinta la care ai acces in timpul sesiunii este cu mult dincolo de tot ce ai cunoscut pana atunci. Aceste plante sunt minunate si sacre, ele au abilitatea sa ne elibereze de tot ce ne lasa sa credem ca noi nu am fi la fel.

bottom of page