top of page

Despacho – arta shamanica a manifestarii

Unul dintre principiile de baza ale Universului este reciprocitatea, in limba quechua Ayni. Daca ne uitam in jur, observam cu usurinta interconexiunea dintre elemente si colaborarea perfecta si armonioasa intre animale, plante, pamant si anotimpuri.

Exista atata generozitate in natura, iar cursul firesc este sa oferi si sa primesti. In momentul in care iei fara sa dai inapoi, se produce un dezechilibru care te scoate din flux si creeaza astfel suferinta.

“Despacho” in traducere inseamna “Mesaj catre Univers” si este un ritual shamanic de multumire care ne reconecteaza cu Intregul. Practicand aceasta frumoasa ceremonie avem ocazia sa ne reamintim mai des de lucrurile pe care le pretuim si sa multumim pentru ele.

Prin energia aprecierii, ceremoniile Despacho ne cresc nivelul vibrational si ne echilibreaza cele trei parti ale fiintei: corpul, spiritul si inima.

Despacho este arta, rugaciune, generozitate si conectare cu spiritul.

Din ofrandele aduse cream impreuna o mandala si cu ajutorul respiratiei ii insuflam aprecierea noastra. Fiecare element simbolizeaza un lucru pentru care vrem sa multumim. Folosim flori pentru frumusetea din viata noastra, seminte pentru abundenta, fructe pentru placere, pene pentru usurinta, scoici pentru profunzime, pietre pentru stabilitate si lemne pentru transformare. Putem oferi orice simtim, important este sa implicam fantezia si inima in acest proces.

Viata reproduce si oglindeste exact atitudinea noastra fata de natura si este “grea” doar cand noi suntem in dezechilibru. Prin ceremonia Despacho ne reconectam cu Intregul si permitem astfel sincronicitatilor sa se manifeste liber.

“If the only prayer you said was thank you, that would be enough. Meister Eckhart”

Daca simti ca vrei sa multumesti, te astept cu drag sa practicam impreuna aprecierea - Ayni!

bottom of page